Welkom bij ons magazine

Carolien Cramer

Carolien Cramer groeide op in Gelderland. Na de middelbare school koos ze voor de gezondheidszorg waarin ze decennialang werkzaam was. Schrijven bleef echter haar passie. Inmiddels heeft ze meerdere boeken en prijzen op haar naam staan. Haar beste verhalen zijn gepubliceerd in verschillende verhalenbundels.

Carolien schrijft graag over onderwerpen uit het leven. Maar ook het schrijven van een spannend verhaal gaat ze niet uit de weg. Ze houdt ervan om de lezer zo nu en dan even in de war te brengen en ze op het verkeerde been te zetten met verrassende wendingen. Voor Carolien is schrijven zich elke keer opnieuw laten verrassen wat er tevoorschijn komt. Personages tot leven wekken en een kijkje in hun leven nemen. Wat willen ze vertellen? Waar zijn ze mee bezig. In een verhaal kan bijna alles, is zoveel mogelijk. ‘Als ik in de huid van een personage kruip kan ik ze van alles laten doen. Heb ik vrij spel. Daar kan ik mateloos van genieten’, aldus Carolien.

Tot nu toe gepubliceerde boeken: ’t Zomerhuys, Thee en Tranen, Poppenkind, Dochters van de Nacht, Kleine meisjes worden Groot

Posted in bio
X