Welkom bij ons magazine

Bergaf

Vijfenvijftig paarden, ik beheers ze, maak ze mijn slaaf. De geur van de uitlaatgassen bedwelmt me, like napalm in the morning. Heerlijk, samen met die pilletjes met dat Ikea logo. Hoe komen ze erop. Weggespoeld met wodka werken ze nog beter. 

Ik draai het gas van de KTM verder open en de kracht van de motor zwelt aan. De helling is stijl, aardkluiten vliegen om mijn oren. Niet té hard, anders klap ik achterover, haha, daar ging ik bijna. Niets mooiers dan motorcrossen in de bergen. Niemand te zien, King of the Hill. Ik wist niet eens dat je hier kon komen. Ik hoefde alleen maar dat hek los te knippen.

Het wordt kaler en kaler. Alleen maar rotsen, begroeid met gras en mos. Bomen zie ik niet meer, zeker te hoog. Daar is nog een helling, nog hoger, nog steiler. Vet, die ga ik pakken. Niets kan mij stoppen. De 450 cc brult als een tijger. I got the power. Morgen doe ik wel weer normaal, net als al die burgerlullen. Misschien zoek ik zelfs wel een baan. 

[…]

Verder lezen? Koop het hele verhaal (inclusief Engelse vertaling) hier. Kosten € 1,50 + btw € 0,14 + betaalkosten € 0,30 = € 1,94.

Of word abonnee.

Extra donatie aan de schrijver.

X