Welkom bij ons magazine

Op de pagina waar je het verhaal, het gedicht of het liedje in de winkelwagen plaatst is er een knop om het verhaal, het gedicht, het liedje voor een zelf samengestelde bundel te plaatsen. Je kunt de bundel laten printen of als e-book ontvangen.

De kosten van een bundel zijn: de 75% van de aankoopkosten van het verhaal, het gedicht, essay of het liedje plus opmaakkosten plus verzendkosten. De opmaakkosten bedragen € 0,70 per pagina met een minimum van € 10,–. Na het versturen van de mail krijg je een offerte van de kosten. Na ontvangst van jouw betaling zal de bundel worden geproduceerd.

Voorbeeld van kosten van een bundel: 5 verhalen á € 1,85 = € 9,25 + € 10,– opmaakkosten = € 19,25 + 9%BTW =€ 1,75= € 21,–.

Download het  bestelformulier bundel om extra gegevens in te vullen en stuur dat als bijlage met de email meet.

Zie hier een  voorbeeld bundel.

Onderstaand zie je je keuzes voor de bundel. Om de bundel te maken stuur je deze via het envelopje naar indeluiestoel.bundel@gmail. LET OP: Je moet dit mailadres nog wel invullen. En vergeet niet de aanvullende gegevens in de mail te vermelden.

Als je je bundelkeuze nog wil bewaren maak dan een account aan, dan kun je bij een volgende inlog je keuzes weer aanvullen.

Mijn bundel

Productnaam
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst

Inloggen

Registreren

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

X